Posa't en forma sense gairebé adonar-te

Perquè a cop de música marxosa les classes es fan curtes i la diversió mana. Si t'agrada ballar, pedalar o inclús els moviments d'arts marcials, aquí hi ha la teva activitat.

QUÈ SÓN LES ACTIVITATS DE MARXA?

Anomemem activitats de marxa aquelles que es fan al ritme de la música. Amb diferents nivells de dificultat i d'intensitat, tot el que facis -ballar, pedalar o colpejar- té una base musical, depertant el ritme que portes dins.

Adients per a totes les edats i amb un component de diversió que les fa irresistibles per a tots aquells i aquelles que veniu al gimnàs a passar-ho bé.

QUINES ACTIVITATS SÓN MARXOSES?

CARDIOBOXING. Tens l’energia al màxim i vols cremar més que mai? Elimina l’estrès i posa’t en forma amb aquesta classe de coreografia i exercicis basats en les arts marcials i la boxa amb música ben motivant. I sense perill de prendre mal!

STEPS. T’agraden les classes clàssiques i efectives? Una sessió de step ben planificada, un excel·lent treball cardiovascular perquè el que és clàssic no té perquè ser menys motivant.

ZUMBA. Ganes de remenar la cintura i posar-te en forma al mateix temps? Vine a provar una sessió divertidíssima a ritme llatí. No pararàs de ballar!

CYCLING. T’avorreix la bicicleta estàtica? Això és perquè encara no has provat una sessió de cycling. Una classe altament efectiva i dirigida on treballaràs el cor a la vegada que gaudeixes de música motivant i bona companyia. Tens la classe de Cycling XL si 50 minuts són poc per a tu.

TONOSTEP. Combina la diversió i el ball de la coreografia de steps i aerobic amb la tonificació muscular. Una classe tot en un on el treball de resistència càrdiovascular i el de força són equilibrats.