Pren consciència del teu cos, relaxa la teva ment

No tot al gimnàs són activitats on la intensitat ha de ser alta. Igualment important és la consciència corporal i saber relaxar-nos. En aquest bloc trobaràs les classes adequades per aconseguir-ho.

QUÈ SÓN LES ACTIVITATS SUAUS?

Activitats suaus són aquelles on ens centrem més en l’experiència de la consciència corporal que en la intensitat de l’exercici. Són perfectes per desconnectar de l’estrès diari i calmar la ment des de la concentració en el propi cos.

Adients per a tot tipus de públic i d’edat, molt recomanables si no t’agrada entrenar fort i/o si tens molèsties o problemes d’esquena.

QUINES SÓN LES ACTIVITATS SUAUS?

IOGA. Et decantes per l’efectivitat contrastada d’una tècnica milenària? El Ioga és una activitat ben completa que et permetrà millorar el teu cos al teu ritme i segons les teves possibilitats.

ESCOLA DE SALUT POSTURAL. Molèsties i dolors a l’esquena o ganes de disposar d’una actitud corporal més sana? Una activitat pensada especialment perquè coneguis els secrets de la postura correcta i sobretot de la teva esquena, el teu eix.

PILATES. Has sentit a parlar del Pilates? Una tècnica provinent de disciplines orientals, com el ioga i les arts marcials, on prendràs consciència del cos a la vegada que l’enfortiràs, amb especial atenció a la teva zona central.

RELAX. I si no tot fos treballar o moure’m? Desconnecta de l’estrès diari i reconnecta’t a tu mateix en aquesta mini-sessió on l’únic objectiu és assolir la relaxació total de cos i ment.

Si tens algun dubte escriu-nos (o truca'ns)

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon (obligatori)

Assumpte

El teu missatge