Diversió i exercici a cop de beat

Posa't en forma i gaudeix amb els amics/gues amb la música que més t'agrada: Hip-hop, Zumba, Steps per a una activitat amb molt èxit.

EN QUÈ CONSISTEIX L'ACTIVITAT DE BALLS?

Dins el nom "Balls" volem incloure aquelles activitats relacionades amb la coreografia i balls que més motiven als nens/es i joves en cada moment.

Aquest curs ens centrarem fonamentalment en dues: la Zumba, una activitat amb músiques llatines i internacionals a base de passos de ball molt fàcils i divertits per poder gaudir de la classe i fer molt exercici, i el Hip Hop, ball urbà que va néixer als anys 70 als carrers de Nova York i que avui en dia està molt de moda. Treballa la coordinació de moviments fluids i forts i és enèrgic i vistós.

INFANTILS, JUNIORS I JOVES

Els grups els formem segons edats per respectar les etapes de desenvolupament motriu i la capacitat de coordinació de cada franja. Dels 5 als 8 anys ballem i juguem ballant amb els balls infantils, dels 9 als 12 comencem a fer un treball més complet i de nivell, i a partir dels 12 ja busquem coreografies més adultes per als i les joves més motivats.