BAREFOOT

El cos està preparat per córrer. L'evolució ens ha disssenyat de manera que sigui una activitat natural nostra. És quan ens desviem d'aquesta habilitat utilitzant un calçat no adequat que ens desconnecta de la nostra naturalesa que apereixen les lesions. Però sempre pots recordar el teu instint corredor...

BAREFOOT RUNNING O MINIMALISME

El córrer natural, minimalisme o barefoot running és una tendència actual que torna enrere en el temps, és a dir, ens ajuda a connectar amb l’habilitat natural que és córrer i que el calçat modern ens ha atrofiat.

No és només una tendència: actualment existeixen gran varietat d’articles científics que recolzen aquesta corrent basada en la biomecànica i en l’anatomia humanes, i que evidencien una menor incidència de lesions i una major eficiència mecànica.

COM APRENC A CÓRRER AIXÍ?

Principalment et recomanem començar per analitzar la teva tècnica de cursa a peu, que és el punt de partida. Et servirà perquè visquis i visualitzis de primera mà quina és la teva tècnica de córrer actual i de quina manera podries córrer més natural.

A partir d'aquí s'obre el camí del que s'anomena la 'transició', és a dir, com anar incloent progressivament aquesta nova tècnica perquè assoleixis l'objectiu i no et lesionis o tinguis dificultats pel camí.

Però sobretot, el minimalisme és una manera d'entendre el córrer. Vols provar-ho?

Vols més informació?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

Assumpte

El teu missatge