TAEBER, Escola de Taekwondo del Berguedà

El Taekwondo és una art marcial olímpica, d'origen coreà (Corea del Sud). És un camí de desenvolupament personal complet que et permet aprendre i millorar any rere any, tant físicament com mentalment.

QUÈ ÉS EL TAEBER?

Taeber és un projecte de promoció del Taewkondo a la comarca del Berguedà, on volem arribar a oferir-lo des d’infants als adults, a centres esportius i a escoles, instituts i municipis, amb el suport de la Federació Catalana de Taekwondo.

Tenim club federat i treballem a Alter Sport i a altres municipis de la comarca. Volem engegar nous grups per fer créixer una disciplina que al nostre parer és educativa en valors i actituds i molt completa pel que fa a la millora de la condició física dels seus practicants.

Els professors, cinturons negres titulats, tenim experiència d’anys en l’ensenyament de grups de Taekwondo a diferents centres esportius de la comarca, i estem motivadíssims per portar aquesta activitat al màxim nivell, des de l’aprenentatge bàsic dels cinturons inicials al plantejament de la competició per a aquells cinturons més avançats que així ho desitgin.

DES D'INFANTILS FINS A ADULTS

Les classes són a partir dels 5 anys en endavant. Amb els grups infantils treballem l'aprenentatge dels moviments amb formes jugades tot assentant les bases de l'art marcial.

Als grups de juniors, a més de continuar treballant la base i els valors de respecte i formació associats, introduïm el treball de tecnificació, tant en l'aspecte tècnic com en de competició, de cara a que els nens i nenes que vulguin progressar disposin d'una via.

I amb els grups d'adults vetllem per integrar les persones que comencen o que volen el Taekwondo com a activitat d'autodefensa i per posar-se en forma i a la vegada aquells que volen arribar a un nivell més avançat de cinturó.