Escola de Triatló del Berguedà

Què hi ha millor per a infants i joves que practicar un esport? Practicar-ne tres. Natació, bicicleta i córrer, les tres disciplines del triatló.

QUÈ ÉS LA TRIBER?

Triber és un projecte de promoció del Triatló a la comarca del Berguedà, on volem promocionar-lo des d’infants als adults, en col·laboració amb el Club Triatló Berga.

El triatló és un esport modern i complet que inclou tres disciplines en una: la natació, la bicicleta i la cursa a peu. Ajuda al desenvolupament integral del cos en incloure tres esports en un, i també resulta una activitat motivadora i divertida.

Els tècnics que dissenyen i imparteixen les activitats són professionals de l’esport titulats i triatletes amb experiència, i el fet de fer-ho en col·laboració amb el Club Triatló ens permet que sigui una activitat federada i que els i les triatletes participin en competicions per anar millorant el seu nivell.

INFANTILS, JUNIORS I JOVES

Comencem l'activitat als 6 anys i a les primeres etapes cerquem desenvolupar les habilitats al medi aquàtic així com un domini de la bicicleta i construir la base del córrer, tot a partir de jocs i dinàmiques lúdiques, amb participació en competicions populars.

Un cop tenim la base feta és el moment de cercar motivació en la millora del rendiment i en un domini de les tècniques superior, amb la competició com a opció formadora dels esportistes.