Casal i Campus d’Estiu 2015

Ja saps on portaràs el teu fill/a aquest estiu??

Des d’Alter Sport ja és el quart any que t’oferim els casals i campus, dels 3 als 12 anys. Hem preparat activitats per a tots els nens i nenes amb l’objectiu que gaudeixin de les vacances mentre aprenen i vagin creixent actius. Comencem el 22 de juny i fins el 12 de setembre, i la reunió de presentació la farem el dissabte 13 de juny a les 12h a Alter Sport. Ja pots inscriure el teu fill/a!

CASAL D’ESTIU (3 A 6 ANYS) 
Un casal ple d’aventures on cada dia ells seran els protagonistes! Multitud d’esports, jocs, manualitats i piscina tot vestit amb amb un fil conductor, una història jugada que els farà venir il·lusionats cada dia. Pots consultar i descarregar informació completa clickant AQUÍ.

CAMPUS D’ESTIU (7 A 12 ANYS).
Per als més grans, 2 campus especialitzats. Triatló, on ens centrarem en els esports de l’estiu: córrer, bicicleta i natació. I gimnàstica i balls, on treballaran la força i l’agilitat i la cordinació i els moviments. També faran sortides i coneixeran nous amics!!! Més info AQUÍ.

Ep!!!! I per a tu que ja tens més de 12 anys i t’avorreixes a l’estiu… aquest no!!! Vine a fer una classe matinal de 10.30 a 11.30 cada dia, a la sala de fitness totes les tardes i gaudeix de la piscina de franc!!! Estiu jove 2015, demana informació.

 

Leave a comment