Simplement passar-ho bé

I què millor per evadir-te i divertir-te que un ambient familiar, activitats variades i gent sana que gaudeix de l'esport? Perquè no tot és esforç i moure't pot ser també motiu de diversió i esbarjo.

AQUEST ÉS EL TEU OBJECTIUS SI...

A tu el que t’aporta l’esport és gaudir de la vida. Clar que sí! De fet nosaltres compartim aquesta filosofia i intentem exprimir cada classe que fem amb bon humor i rialles.

No cal que tinguis un gran nivell de forma física. Mesuraràs la teva satisfacció si t’ho passes bé, oi? O si aconsegueixes evadir-te de la vida quotidiana. Doncs tenim alguna activitat per a tu. Segur.

L’edat no és cap impediment per a divertir-te a la vegada que et poses en forma. Inclús pot ajudar a que ho aconsegueixis! Res de complexes, l’activitat física és per a totes les edats.

De tota manera, l’ambient és ben familiar i ens tindràs sempre propers per assessorar-te o per informar-te sobre qualsevol activitat que vulguis practicar. Tu demana!

QUINES ACTIVITATS EM RECOMANES?

La diversió l’aconseguiràs trobant el teu ambient, i això creiem que a Alter Sport ho tens garantit. Tria i prova activitats i busca l’ambient que més et motivi.

Si t’agrada ballar o la música pots buscar les nostres de marxa, com ara la zumba o els steps o de tonificació i passar-ho bé mentre et poses en forma o bé si vols més relax començar per alguna activitat de les suaus. Si et motiva l’aire lliure i tens una forma física mínima pots provar les classes d’outdoor training, i si estàs fort/a i vols ambient sa de persones matxaques vine al cross training o al fitbox.

I quan vulguis varietat, apunta’t a les especials : caminades, masterclasses, sopars i tot allò que se’ns acut durant el curs per donar varietat.

SERVEIS PERSONALITZATS ADIENTS

Primer de tot tindràs una entrevista per a tu sol/a, i per mantenir la motivació alta et podem recomanar un programes per objectius , així sempre tindràs un seguiment dels teus progressos.

Els entrenaments personals o en grups reduïts són idonis per començar a exercitar-te amb seguretat i són la manera més ràpida d’assolir resultats, a més d’afegir varietat a la teva pràctica.

Des del servei de nutrició et podem ajudar a alimentar-te millor, un pilar essencial del benestar físic i mental.

De tant en tant pot ser que et vingui de gust un massatge per sentir-te millor o tinguis l’esquena carregada. Pots demanar al nostre servei de fisioteràpia un cop de mà.

I si t’agrada anar a córrer però tens molèsties o tendeixes a lesionar-te sovint quan hi vas, pots pots analitzar la teva tècnica de cursa a peu i passar-te al minimalisme , molt menys lesiu.

Si tens algun dubte escriu-nos (o truca'ns)

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon (obligatori)

Assumpte

El teu missatge