Entrenar un esport

Si t'apassiona un esport i vols tenir la millor preparació per gaudir-ne, ja sigui competint o no, podem ajudar-te a planificar entrenaments i a evitar lesions.

AQUEST SERVEI ÉS PER A TU SI...

A tu segurament el gimnàs no t’apassiona, a no ser que et motivin només les peses o les arts marcials. Que ja està bé, per suposat!

Seguramemt ets un apassionat/da del running, de la muntanya, de la bicicleta –carretera o BTT- o del triatló. També tenim clients que fan desdens de BTT i motociclisme.

I és que dedicar-se a un esport no està en absolut contraindicat amb el gimnàs. De fet necessites una bona preparació física, practiquis l’esport que practiquis, per millorar les teves marques esportives i per evitar lesions.

I no importa a quin nivell el practiquis. Tant el professional com l’amateur compartiu la passió per l’esport.

QUINES ACTIVITATS EM RECOMANES?

Els esports per definició comporten una certa intensitat. Dins les nostres activitatsen pots trobar algunes que siguin complementàries per a l’esport que practiques.

Si practiques bicicleta o esports de resistència, el cycling pot ser un bon complement , o inclús les sortides d’outdoor training, on gaudiràs de l’aire lliure.

Quan els entrenaments acaben portant molèsties d’esquena, dins les activitats suaus pots trobar el Pilates, l’escola de salut postural o el ioga per cuidar aquesta part del teu cos.

Per prevenir lesions normalment recomanem un programa de forçaperquè mantinguis les articulacions sanes i crear la base per al teu esport.

Si el teu esport és futbol, bàsquet, pàdel o esports de desplaçaments i gestos ràpids, a més dels programes de força pots passar per les classes de cross training. Pura intensitat.

I quan vulguis varietat, apunta’t a les especials : caminades, masterclasses, sopars i tot allò que se’ns acut durant el curs per donar varietat.

SERVEIS PERSONALITZATS ADIENTS

En la primera entrevista que tindrem, quan ens diguis que et prepares per a un esport que t’apassiona, et recomanarem una planificació esportiva per rendir al màxim i no sobreentrenar-te. Establirem competicions o proves importants per a tu i els entrenaments per arribar-hi amb el seguiment que necessites.

Els entrenaments personals o en grups reduïts et poden ajudar molt a executar millor la teva tècnica i a aprendre exhaustivament els exercicis que necessites per millorar.

Si necessites millorar la teva tècnica de cursa a peu o tendeixes a lesionar-te sovint quan corres, pots analitzar la teva tècnica de cursa a peu i passar-te al minimalisme , molt menys lesiu.

Tot esportista, i més si les competicions són de llarga durada, necessita alimentar-se bé. Passa’t pel nostre servei de nutrició i dietètica esportiva on t’orientarem i també et podem oferir els complements que necessitis.

Molt recomanable seria també un massatge de descàrrega periòdic per tenir la musculatura al 100% o valorar possibles molèsties musculars o articulars amb el nostre servei de fisioteràpia i rehabilitació .

Si tens algun dubte escriu-nos (o truca'ns)

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon (obligatori)

Assumpte

El teu missatge