Millorar la meva imatge

Si el que vols és millorar el teu cos i la relació que hi tens, l'activitat física i la nutrició són imprescindibles. Parla amb nosaltres i veuràs com no només ho pots aconseguir, sinó que pots gaudir del camí.

AQUEST ÉS EL TEU OBJECTIU SI...

Vols veure canvis en el teu cos per sentir-te millora amb tu i amb els altres, potser perquè vols perdre pes o perquè vols tenir un cos més fort, o més voluminós. Potser et cases en uns mesos o estàs en operació bikini...

El teu nivell de condició física serà el que marcarà com començarem i quina quantitat d’activitat et recomanarem perquè poc a poc però sense pausa arribis al cos amb el que et sents a gust.

I no depèn de l’edat que tinguis. Tinguis 20 anys o 80 pots començar, reenganxar-te a la vida activa i voler tenir un cos atlètic. El que compta és que facis el que et motiva i tinguis en compte pautes realistes per assolir els teus objectius i no desmotivar-te en l’intent.

De tota manera, ens tindràs sempre al costat per atendre’t sobre els teus objectius i les maneres d’assolir-los i per assessorar-te en la millor direcció. Tu demana!

QUINES ACTIVITATS M’HI AJUDARAN?

Per assolir un objectiu estètic necessitaràs constància i dedicació. Més que grans esforços –que evidentment implicaran resultats més ràpids- necessites no baixar la guàrdia i posar-hi voluntat. Mínim hauràs de venir o exercitar-te tres cops a la setmana!

De les activitats que pots fer és convenient que combinis activitats que t’ajudin a cremar calories i suar, com les de marxa, (cycling, salsa,...) o l’outdoor training , amb les que et permetin tonificar el cos, com les de fitness i tonificació . Si tens un nivell de forma física mig o alt, pots assolir resultats més ràpids amb el cross training , i el fitbox també combina cremar calories amb tonificació i a més aprens a defensar-te a la vegada.

I quan vulguis varietat, apunta’t a les especials : caminades, masterclasses, sopars i tot allò que se’ns acut durant el curs per donar varietat.

SERVEIS PERSONALITZATS ADIENTS

Ja sigui que vols aprimar-te o tonificar la musculatura o hipertrofiar, un cop hagis concretat un objectiu en la teva entrevista inicial personalitzada, un programes per objectius et permet assolir-lo amb garanties. Et direm què has de fer i en farem el seguiment.

Si aquesta garantia la vols del 100%, hauràs de revisar com t’alimentes. Des del servei de nutrició i dietètica et guiarem en la teva dieta diària i si necessites algun tipus de complement.

Els entrenaments personals o en grups reduïts o en grups reduïts són idonis per començar a exercitar-te amb seguretat i són la manera més ràpida d’assolir resultats.

De tant en tant pot ser que et vingui de gust un massatge per sentir-te millor o millorar la circulació. Pots demanar al nostre servei de fisioteràpia i rehabilitació un cop de mà.

I si t’agrada anar a córrer perquè et permet assolir el teu resultat més ràpidament, pots analitzar la teva tècnica de cursa a peu i passar-te al minimalisme , molt menys lesiu.

Si tens algun dubte escriu-nos (o truca'ns)

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon (obligatori)

Assumpte

El teu missatge