Tot el que necessites per gaudir de la teva pràctica esportiva

Tot va començar amb un centre esportiu fet a mida de l'atenció personalitzada. Després vam decidir que el carrer també és un lloc ideal on practicar. I aquest any hem obert Alter 2, el lloc dels matxaques. On anirem a parar?

ALTER SPORT

El teu gimnàs

El teu gimnàs

Som un centre esportiu familiar, no una gran instal•lació esportiva. Això ens permet treballar amb una atenció el més personalitzada possible, si bé els nostres 500m2 d’instal•lacions també ens permeten oferir gran quantitat d’activitats i serveis, amb tota la maquinària i material necessari.

ALTER SPORT 1

ALTER 2

Vols entrenar dur?

Vols entrenar dur?

Vam crear Alter II per donar sortida a aquelles activitats canyeres que vols fer i que requereixen d'un ambient especial. Vine a posar-te prova amb el Cross training, entrena Taekwondo i Kick Boxing o fes al teu aire amb les rutines lliures setmanals d'aquestes activitats.

ALTER 2

EXTERIORS

El cel com a sostre

El cel com a sostre

Perquè no sempre t'agradarà estar entre quatre parets o directament et motiva practicar a l'exterior t'oferim activitats diverses on tindràs el cel com a sostre. Pots provar l'Outdoor training o pots venir a les nostres sortides nocturnes amb lluna plena.

EXTERIORS