ALTER SPORT GIM II

Vam crear Alter II per donar sortida a aquelles activitats canyeres que vols fer i que requereixen d'un ambient especial. Vine a posar-te prova amb el Cross training, entrena Taekwondo i Kick Boxing o fes al teu aire amb les rutines lliures setmanals d'aquestes activitats.

TENS ADN DE SUPERACIÓ PERSONAL?

No a tothom li agrada entrenar fort, no a tothom li agrada la intensitat. Però hi ha persones que ens agrada treballar dur, millorar constantment, superar els nostres límits. I aquesta personalitat genera un ambient. I aquest ambient és el que necessites per anar més enllà.

Des del primer moment vam tenir clar que Alter 2 havia de ser per a tu i per als teus. Un lloc on fer les activitats més canyeres com el Cross Training o el Kick Boxing i també un lloc on entrenar pel teu compte quan et vingui de gust. Sol o amb algun company/a. Perquè suant tots som iguals.

CROSS TRAINING

El Cross Training és una activitat sorgida de les noves tendències en intensitat i mètodes d'entrenament durs que imperen en el mercat però amb un marcat segell Alter. Realment t'ha d'agradar molt treballar dur i saber que portes el teu cos a superar-se cada dia, perquè el que et tenim preparat ja t'avancem que no és fàcil ni suau. Ni moderat. És el top de la intensitat.

Alter 2 és un espai acondicionat perfectament per a aquest tipus d'activitat: pots penjar-te de totes les maneres possibles i també amb entrenament en suspensió. Tens barres olímpiques, discos que no t'acabaràs en la teva vida, sandbags, valles i altres materials que acabaràs estimant. O no ;)

KICK BOXING

El Kick Boxing és un esport de contacte que barreja l'esgrima de la boxa amb les cames de la boxa tailandesa o Muay Thai. És un esport completíssim i una activitat ben exigent i alhora motivadora. A les classes regna per damunt de tot un ambient de respecte pels companys. Però, qui ha dit que això sigui incompatible amb la intensitat?

Tant si el que vols és descarregar i millorar la teva condició física com si vols acabar competint en un ring tens el teu espai en aquestes classes.

TAEKWONDO

El Taekwondo és una art marcial olímpica, d'origen coreà (Corea del Sud). Com totes les arts marcials, és un camí de desenvolupament personal complet que et permet aprendre i millorar any rere any, i això ho vas visualitzant amb els cinturons que vas guanyant.

Des dels 5 anys oferim aquesta activitat

RUTINES LLIURES

I per què no anar a picar al sac al teu aire o inclús fer un entrenament complet de boxa o kick boxing al teu aire o amb algun company/a fora de classes? O entrenar la rutina de Cross Training quan tens un forat?

Perquè no sempre pots afegir-te a uns horaris o no sempre tens ganes de fer classe amb molta més gent, vine quan vulguis. Prepara't la bossa, vine, consulta el treball que et toca fer i gaudeix-lo al teu aire. Llibertat en els entrenaments que més t'agraden.