ALTER SPORT GIM

Som un centre esportiu familiar, no una gran instal•lació esportiva. Això ens permet treballar amb una atenció el més personalitzada possible, si bé els nostres 500m2 d’instal•lacions també ens permeten oferir gran quantitat d’activitats i serveis, amb tota la maquinària i material necessari.

SALA ACTIVITATS GRAN

La sala gran d'activitats, d'uns 150m2, és un espai idoni per a classes de steps, cardioboxing, gimnàstica o tonificació, i com no, per a masterclasses amb una afluència de gent més gran.

A més, sempre que no l'estem utilitzant per a alguna activitat en pots fer ús lliure, per als teus entrenaments i pràctica habitual.

SALA ACTIVITATS PETITA

La sala petita, d'uns 70m2, és l'espai del recolliment i de la concentració. Hi faràs les classes de pilates, salut postural i ioga, en un ambient adient per a aquest tipus de pràctica.

Ara bé, a l'igual que amb la resta d'espais, sempre que no l'estem utilitzant per a alguna activitat en pots fer ús lliure, per als teus entrenaments i pràctica habitual.

SALA DE FITNESS

T'oferim una sala de fitness completament equipada per al treball complet de força i resistència a més d'un espai reservat per a estiraments i exercicis abdominals i posturals.

La maquinària és de la gamma més alta i d’última generació i t'atendran llicenciats en ciències de l’activitat física i l’esport i fisioterapeutes que a més d’assessorar-te podran dissenyar programes a la teva mida.

BOULDER

Si t'agrada l'escalada també disposes d'un boulder completament equipat de 4.5m d'alçada dissenyat per a persones que estan començant i amb algun desplom per a usuaris/es més avançats.

De la marca Top30, líders en el mercat de boulders i rocòdroms. Com a curiositat, vols veure com el van muntar?

BOX DE FISIOTERÀPIA

Hem reservat un espai per oferir-te el servei de fisioterapia i rehabilitació al mateix centre.

Pots gaudir de massatges relaxants, o de descàrrega si fas esport habitualment, i també tractar lesions i rehabilitar-les.

DESPATX D'ATENCIÓ PERSONALITZADA

Una de les nostres particularitats és que oferim atenció personalitzada, que comença amb la primera entrevista que fas quan t'apuntes al gimnàs. Ho pots fer en privat, podent parlar obertament d’allò que necessites.

També és l'espai on gaudiràs del servei de nutrició i dietètica perquè milloris en la teva alimentació i aconsegueixis aprimar-te, pujar de pes, o rendir més en el teu esport.

SAUNA

A la sauna seca podràs gaudir d'una estona de descans i desconnexió per evadir-te del món i relaxar-te. És un bon mitjà d'eliminar toxines i fer salut tot i que l'hauràs d'utilitzar amb seny i en algunes patologies demanar consell