Què et mou per ser una persona activa?

Perquè el més important per a nosaltres és que gaudeixis de l'activitat física i l'esport, que ho integris a la teva vida com una prioritat. Tot són beneficis: millorarà la teva salut, física i mental, coneixeràs gent interessant i assoliràs els teus objectius millorant la confiança en tu. Comencem?

MANTENIR-ME EN FORMA

Si el que realment et motiva no són grans esforços sinó sentir el teu cos vital, energètic i que et permeti gaudir de la teva vida al màxim, aleshores amb una certa constància i sense exigir-te altes intensitats ho podem assolir.

MILLORAR LA MEVA IMATGE

Si el que vols és millorar el teu cos i la relació que hi tens, l'activitat física i la nutrició són imprescindibles. Parla amb nosaltres i veuràs com no només ho pots aconseguir, sinó que pots gaudir del camí.

VULL MILLORAR LA MEVA SALUT

L'activitat física és una medicina beneficiosa per a gairebé la totalitat de patologies: Estudiarem el teu cas individualment i cercarem solucions conjuntament amb professionals de la salut.

SIMPLEMENT PASSAR-HO BÉ

I què millor per evadir-te i divertir-te que un ambient familiar, activitats variades i gent sana que gaudeix de l'esport? Perquè no tot és esforç i moure't pot ser també motiu de diversió i esbarjo.

BUSCO ACTIVITATS PER AL MEU FILL/A

Oferim activitats per a nens i nenes des dels cinc anys, basant-nos en el joc i formes jugades.. Si té alguna necessitat o problema de salut concret nosaltres t'assessorem. Aprenem habilitats a la vegada que eduquem els infants en valors.

SÓC UN JOVE AMB GANES DE MOURE'M

Dels 12 als 16 anys, a Alter Sport t'oferim tot un ventall d'activitats perquè gaudeixis de bon ambient, comparteixis amb les teves amistats i milloris el teu cos que et demana moviment. Vine a provar-nos de franc i decideix!

ENTRENAR UN ESPORT

Si t'apassiona un esport i vols tenir la millor preparació per gaudir-ne, ja sigui competint o no, podem ajudar-te a planificar entrenaments i a evitar lesions.

M'AGRADA SUPERAR-ME

Si et motiven els reptes, la superació personal, la millora contínua de la teva vida, has anat a parar al lloc adequat. Pas a pas, dia a dia, t'oferim la possibilitat que ho aconsegueixis a través del moviment.