M'agrada superar-me

Si et motiven els reptes, la superació personal, la millora contínua de la teva vida, has anat a parar al lloc adequat. Pas a pas, dia a dia, t'oferim la possibilitat que ho aconsegueixis a través del moviment.

AQUEST ÉS EL TEU OBJECTIUS SI...

A tu el que et motiva a la vida són els reptes, els desafiaments. T’agrada superar-te i saber que pots arribar a fer el que et planteges, i això et produeix una gran satisfacció.

Per superar-te pot ser que vulguis posar-te fort/a o bé aprendre a córrer o alimentar-te millor. O qualsevol altre fita significativa per a tu.

Tinguis l’edat que tinguis, superar el teu llindar és una manera de veure la vida, de viure-la. El que compta és que facis el que et motiva i nosaltres et podem assessorar i oferir-te reptes a superar.

Ens tindràs sempre al costat per atendre’t sobre els teus objectius i les maneres d’assolir-los i per aconsellar-te en la millor direcció. Tu demana!

QUINES ACTIVITATS EM RECOMANES?

Qualsevol activitat que facis pot suposar un repte: físic i d’habilitat, cadascuna dins el seu àmbit.

Si vols posar-te a prova amb coreografies pots seguir les activitats de marxa, tot i que no creguis que no són intenses. El cardioboxing per exemple és molt intens. O el cycling depenent de la resistència amb la que treballes!

Si vols conèixer i dominar el teu cos i poder-lo relaxar a voluntat, dins les activitats suaus pots trobar el Pilates, l’escola de salut postural o el ioga per potenciar la flexibilitat i consciència del teu cos.

Veure com els teus músculs prenen forma i cada vegada et trobes més fort/a és terreny de les activitats de tonificació, i a un nivell molt exigent, el cross training.

Si a més t’agrada descarregar energia i adrenalina pots acostar-te a les arts marcials com el taekwondo o els esports de contacte dins el fitbox.

Ara que si prefereixes l’aire lliure, les sortides d’outdoor training seran el teu fort.

I quan vulguis varietat, apunta’t a les especials : caminades, masterclasses, sopars i tot allò que se’ns acut durant el curs per donar varietat.

SERVEIS PERSONALITZATS ADIENTS

Primer de tot tindràs una entrevista per a tu sol/a, i per mantenir la motivació alta i reptes sempre presents el millor servei és un programa per objectius , sempre tindràs un seguiment dels teus progressos i una fita on arribar.

Els entrenaments personals o en grups reduïts et poden ajudar a pujar de nivell molt més ràpidament. No té res a veure entrenar sol a fer-ho amb un entrenador personal!

Si t’agrada córrer i ho vols incloure com a part de la teva pràctica, pots analitzar la teva tècnica de cursa a peu i passar-te al minimalisme , molt menys lesiu i un camí de descoberta de la manera més natural de córrer.

Si vols superar-te a tu mateix no pots oblidar la teva alimentació! Des del servei de nutrició i dietètica et guiarem en la teva dieta diària i si et pot convenir algun tipus de complement.

Molt recomanable seria també un massatge de descàrrega periòdic per tenir la musculatura al 100% o valorar possibles molèsties musculars o articulars amb el nostre servei de fisioteràpia i rehabilitació .

Si tens algun dubte escriu-nos (o truca'ns)

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon (obligatori)

Assumpte

El teu missatge